Cover / Solo video’s

Bijna elke muzikant begint met mee spelen met zijn of haar favoriete band. Zo ben ik begonnen met het spel “Guitar Hero”. Sindsdien kan ik me niet meer herinneren hoeveel stokken ik nu heb versleten. Heb je net een nieuw nummer geleerd op de gitaar of wil je graag met trots die nieuwe drumsolo laten zien waar je zo hard aan hebt gewerkt?  SLA JE SLAG (#slechtdrumgrapje)!
Er zijn veel cover video’s op YouTube e.d. te vinden. Als je wilt opvallen, moet je wel een goede video maken en daar help ik graag bij!

Daarnaast kun je ook opnames maken van je spelen om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je je groei vastleggen, je zwakke punten ontdekken of je stagepressence onder de loep nemen. We kennen allemaal die dagen waarbij niks lijkt te lukken, alsof we totaal zijn vergeten hoe het instrument werkt. Met deze video’s kun je dat gevoel gemakkelijk aan de kant schuiven: je hebt bewijs dat je het wel kunt!! Over enkele jaren kijk je terug en denk je: Ben ik dit? Wow, ik ben nu zoveel beter!! Kijk dat gezicht wat ik trek?? Dat zou ik nu zoveel anders doen!
Tijdens deze opnames leer ik je kritisch kijken en je ontwikkeling vorm geven.

Dus of het nu is om te shinen of om je groei vast te leggen: kom gezellig langs! Op een nader af te spreken dagdeel kom je bij de studio in Margraten langs. Camera aan, muziek aan en spelen maar! Time to get famous!
Voor €75,- krijg je een video incl. coverfoto. Deze video’s worden altijd gefilmd met 2 camera’s in 1 take voor het beste resultaat!

 

Alle prijzen zijn excl. btw, waar vereist.
Neem contact op voor de voorwaarden en spelregels.