Joey Wojcik

Hey!

Mijn naam is Joey Wojcik,

Al sinds mijn jeugd heb ik een grote passie voor film en muziek. Maar zelf ben ik pas echt in aanraking gekomen met editing en muziek maken  toen ik voor het eerst mijn droominstrument had gevonden: Het drumstel!

Na 3 maanden stond mijn eerste drumcover online en de rest is geschiedenis.  De filmpjes moesten in mijn ogen steeds groter en professioneler worden waardoor mijn grote hobby uiteindelijk gegroeid is naar mijn eigen bedrijf “Wojcik-Productions”.

Mijn covers/filmpjes waren voor mij ooit de beste manier om mezelf te uiten naar de buitenwereld, mijn identiteit vast te leggen. Wie ben ik, hoe wil ik dat de wereld mij ziet. Door middel van coverfilmpjes/videoclips wil ik beginnende muzikanten en bands de kans bieden om zichzelf te kunnen profileren! Daarnaast richt ik mij met Wojcik-Productions ook op andere opnames: Van je zomervakantie, de communie van je zoon/dochter, trouwfeesten… Allemaal speciale momenten die door iedereen gezien mag worden en niet verloren mogen raken.

Daarnaast ben ik nog altijd muzikaal bezig. Zo ben ik op het podium te bewonderen in mijn band Newborn Lunatics en organiseer ik samen met een enthousiaste groep muzikanten de jamsessies en open podia van Soundful Sunday.